Assalamualaikum.. Salam sejahtera. Nama saya ialah Mardya Mansor. Saya adalah Pengedar Shaklee Kuching Dan Kota Samarahan. Saya telah mengenali Shaklee sejak tahun 2013.

Sebelum saya membuat keputusan untuk Work At Home Mom (WAHM), saya adalah seorang jururawat yang bertugas di wad Orthopedik sejak tahun 2006 hingga 2014. Kemudian saya membuat keputusan untuk menyambung pengajian di dalam kursus Diabetic Educator. Namun selepas habis menyambung pengajian, saya terpaksa berhenti kerja kerana anak pertama mengalami asthma teruk. Sejak dari itu, saya telah membuat keputusan untuk mencari pendapatan tambahan bersama Shaklee sepenuh masa.

pengedar shaklee kuching dan kota samarahan

Jatuh Cinta Dengan Shaklee

Pada mulanya saya menggunakan Shaklee kerana berikhtiar untuk menyelesaikan masalah eczema. Anak kedua, si gegirl telah mengalami masalah eczema sejak usia 3 bulan. Amoi alami eczema lebih teruk daripada abangnya hingga berdarah darah akibat garu.

Bila malam, tidur pun terganggu akibat gatal dan tidak selesa. Amoi menggaru garu sehingga luka. Apabila semakin besar, dia dah semakin pandai menggunakan medium lain untuk menggaru. Apa yang ada di depan mata, semua dia akan guna. Sehingga karpet dan tikar pun dia guna untuk menggaru. Bayangkan ketika mandi. Pedih dan meraung raung la dia akibat kesan melecet.

Penat.. Beli krim steroid dari pakar kulit setiap 2 minggu. Sekejap hilang, sekejap timbul. Mummy yang sedih hingga menangis. Tak sanggup tengok anak terseksa akibat eczema.

Selepas ada seorang teman hadiahkan Basic H Shaklee kepada mummy untuk mandikan Amoi, dan mummy pun sapu herbal blend sekerap mungkin, masalah eczema amoi semakin berkurang. Tidur malam pun tidak terganggu lagi. Alhamdulillah.. 2 produk ni sangat membantu mommy menyelesaikan masalah eczema anak anak.

Baca Juga  Pengedar Shaklee Sunway Kayangan Shah Alam : Lebih Jimat Dan Dekat

Selepas alami sendiri #shakleeeffect, mummy terus jatuh cinta dengan Shaklee dan berniat untuk kongsi kebaikan produk produk Shaklee dengan orang ramai. Lagipun Shaklee adalah satu satunya produk yang mempunyai Landmark Study serta semulajadi daripada tumbuhan.

Mummy pun tak risau dengan status Halal Shaklee, status KKM produk Shaklee, semuanya jelas yang mana Shaklee memang mematuhi segala peraturan yang ditetapkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

pengedar shaklee kuching dan kota samarahan

Pengedar Shaklee Kuching Dan Kota Samarahan : Konsultasi Percuma dan Berterusan

Bukan hanya untuk masalah eczema, saya sedia membantu mengikut keperluan anda. Produk Shaklee boleh membantu untuk :

 • ibu sedang dalam pantang (bersalin normal atau pembedahan)
 • ibu hamil trimester 1, 2 dan 3
 • ibu menyusu bayi
 • anda yang mahu kurus
 • anda yang selalu keletihan
 • anda yang mahu cuba hamil
 • anda yang mahu cantik dan ada masalah kulit
 • anda yang ada masalah kesihatan termasuk stroke, diabetes, kolesterol tinggi, kebas-kebas, buah pinggang bocor, kanser, rabun, gastrik, pedih ulu hati
 • kanak-kanak yang sering tidak sihat (sering demam dan selsema) dan ada masalah sembelit
 • jatuh sakit disebabkan jangkitan kuman, bakteria, virus seperti kencing tikus, demam denggi
 • dan lain-lain

Tidak kira apa keperluan anda, Shaklee boleh bantu anda. Hubungi saya untuk bantuan lanjut. Sekiranya anda sedang mencari pengedar Shaklee Kuching Dan Kota Samarahan, sayalah orang yang anda perlu hubungi.

pengedar Shaklee Kuching dan Kota Samarahan

Mardya Mansor | 0197523689
Website: Mummyaqeef.blogspot.com
FB Mardya Mansor
Area COD – sekitar Kuching, Kota Samarahan Sarawak

 

 

 

Pengedar Shaklee Kuching Dan Kota Samarahan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.