Saya menjadi Pengedar Sah Shaklee pada 30 April 2013. Pada awal penglibatan saya bersama saya cuma tahu tentang produk untuk ibu lepas bersalin dan nak tambah susu je. Sebab itu tujuan utama saya mengambil Shaklee. Setelah mengalami Shaklee effect yang awesome, saya berminat untuk study tentang kelebihan produk Shaklee yang lain. Dan mula mencuba satu persatu produk Shaklee.

Hari ini, boleh tanya saya. Yang mana saya tak pernah makan? Almost semua produk Shaklee saya dah cuba. Dah penah rasa HEALING CRISIS, dah rasa jugak KEBERKESANAN terhadap masalah saya, dan sekarang saya rasa saya boleh handle satu persatu masalah yang customer hadapi.

Bukan nak cakap saya hebat, tapi saya berusaha untuk menghadiri program program yang diaturkan untuk mendalami ilmu tentang produk Shaklee. Disamping itu saya sudah mencuba sendiri setiap produk untuk mengalami sendiri kesan selepas penggunaan.

Latest, saya consult seorang budak nak cantik dengan Set Kecantikan Shaklee termasuk Nutriwhite. Kalau saya tak pernah alami sendiri, mungkin saya cuak, menggelabah dan kelam kabut bila customer saya datang beritahu muka yang licin tiba tiba penuh jerawat selepas ambil Shaklee.

Hanya ilmu dan experience yang cukup je boleh handle kes kes MENGGELABAH macam ni. Masa tu, customer dah fikir, produk Shaklee ni tak sesuai dengan dia. Produk Shaklee buat dia semakin teruk.. Nak stop.
Tapi saya nasihat dia. Terangkan satu persatu fungsi produk dan kenapa itu berlaku terhadap dia, dia setuju dengan kenyataan saya. Semalam.. dia beritahu, dia amat puas hati dengan produk Shaklee. Sebab kulit dah cantik.

Jadi, kalau nak beli produk Shaklee, datang la beli dengan orang yang mempunyai pengetahuan yang tepat mengenai produk Shaklee. Jangan sibuk nak cari dengan orang yang jual paling murah lepas tu tak tahu nak consult. End up, pembeli pun tak berminat nak habiskan produk Shaklee tu sebab tak nampak kesan.
Jangan jadi macam kisah kawan saya beberapa hari lepas. Ada customer mengadu terbeli produk expired dari kiosk yang menjual Shaklee. Bila pergi semula mintak tukar, seller boleh ckp, “yang expired la lebih power”. Huhhhhh..

Baca Juga  Pengedar Shaklee Sunway Kayangan Shah Alam : Lebih Jimat Dan Dekat

Padan muka. Sayang sangat duit kan nak beli dengan kami TRUSTED SID yang terpaksa bayar harga retail dan kos Postage tu. Jangan tak tahu, korang boleh dapat lifetime free consultation tau bila beli dengan kami.

pengedar sah shaklee

Kenapa WAJIB Beli Shaklee Daripada Pengedar Sah Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.