Ketika saya sedang memandu mengambil anak sekolah pada Jumaat (21 Julai 2017), tiba tiba saya mendapat mesej dari seseorang yang ingin dapatkan Vivix untuk masalah paru paru berair.

Beliau telah menghubungi saya selepas membaca artikel saya sebelum ini iaitu Punca Paru Paru Berair Dan Bagaimana Cara Untuk Merawatnya.

Tanpa berlengah, En. Azwan terus menghubungi saya dan bertanya beberapa soalan berkaitan paru paru berair. Selepas saya memberi penerangan dan bersoal jawab mengenai tahap kesihatan Encik Azwan, beliau membuat keputusan untuk membeli Vivix daripada saya untuk menyelesaikan masalah paru paru berair yang dialami.

Sebelum terkena paru paru berair, beliau sebenarnya mengalami jangkitan kuman pada paru paru. Dah lama beliau terpaksa bercuti daripada kerja akibat daripada masalah kesihatan yang dihadapi.

Selepas sesi pre konsultasi, Encik Azwan bersetuju untuk berjumpa. Ketika sesi perjumpaan kami, saya menerangkan beberapa perkara penting dan memberi cara pengambilan yang sesuai mengikut keadaan beliau.

Saya bersimpati dengan keadaan kesihatan beliau yang mana sangat pucat, lemah dan tidak sihat. Lebih lebih lagi, bila saya bertanya umur beliau 28 tahun. 1 tahun muda daripada saya!

Cara Pulihkan Paru Paru Berair Dengan Selamat

Ya Allah.. Diuji kesihatan begini tidak kenal usia.

Selepas seminggu En. Azwan mengambil Vivix, adalah satu kebiasaan saya akan menghubungi semula pelanggan saya untuk bertanya beberapa soalan. Namun tidak berbalas. Itu perkara biasa sekiranya mereka tidak menjawab. Sebagai penjual online, saya dah lali dengan situasi seperti ini.

Namun, saya dikejutkan dengan mesej beliau pada 31 Ogos 2017. Iaitu selepas sebulan beliau mengambil Vivix. Rupa rupanya beliau telah kembali bekerja selepas seminggu mengambil Vivix. Beliau terlalu sibuk kerana telah bercuti lama dan tidak sempat untuk membalas mesej saya.

Baca Juga  Bacaan Kolesterol Dan Darah Tinggi Turun Selepas Amalkan Ini...

Pada cuti umum kemerdekaan baru beliau sempat membalas dan memberitahu beli telah rasa perubahan positif. Beliau sudah boleh pergi kerja. Kesukaran bernafas, cepat penat dan cepat letih juga berkurang sejak mengambil Vivix. Dan beliau menunggu tarik temujanji doktor untuk pemeriksaan seterusnya. Beliau juga memberitahu, badannya semakin pulih dan rasa tidak sakit lagi.

Cara Pulihkan Paru Paru Berair

Sebenarnya, tindakbalas Vivix memang akan dirasai selepas 30 hari. Ada diantara pengguna boleh rasa perubahan positif seawal 4 hari bergantung kepada tahap kesihatan badan. Kajian saitifik Shaklee memang menjelaskan pengguna Vivix akan rasai keberkesanan Vivix selepas 30 hari penggunaan tanpa gagal. Sebab itu Vivix sangat sesuai digunakan sebagai cara pulihkan paru paru berair.

Bagaimana Vivix Membantu Pesakit Paru Paru Berair Untuk Pulih?

Ramai yang menghubungi saya sering tersilap. “Ingin membeli ubat Vivix untuk mengubati punca paru paru berair.”

Suka ingin saya nyatakan, Vivix bukan sejenis ubat untuk merawat paru paru. Vivix adalah minuman botani atau suplemen(makanan tambahan) yang boleh kita ambil untuk menyokong kesihatan kerana ia mempunyai khasiat berikut:

Didalam kajian makmal, ramuan Vivix ® telah menunjukkan impak kepada mekanisma penting anti-penuaan pada tahap sellular (sel).

4 MEKANISMA (PUNCA) PENUAAN PADA TAHAP SELLULAR (SEL)

#1 – KEROSAKAN DNA

  • Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetic, menghasilkan satu “typo” (kesilapan dari yang asal) yang akan menggangu fungsi sel dan lanjutan umur.

#2 – PENGAWALAN GENETIK

  • Pengawalan genetik menyumbang kepada kemerosotan umur pada tahap sellular. Didalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru menunjukkan ramuan Vivix mampu mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular.
Baca Juga  Rawatan Alternatif Slipped Disc Tanpa Pembedahan

#3 – PENGELUARAN TENAGA YANG KIAN MENURUN OLEH SEL-SEL

  • Mitochondria (penjana tenaga) di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun, fungsi sel turut menurun. Ramuan Vivix ® menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.

#4 – PENIMBUNAN PROTIN AGE

  • Penimbunan berlebihan protin AGE (Advance Glycation End products) boleh menyebabkan kerosakan tahap sellular yang akan mengganggu keutuhan sel dan umur. Ramuan Vivix ® adalah 10 kali lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur “muscadine”) untuk melambatkan pembentukan protin AGE.

Didalam satu penemuan utama, kajian klinikal terkini menunjukkan ramuan aktif Vivix ® berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang menolong melambatkan penuaan pada tahap sellular (sel).

Jika anda adalah diantara yang mengalami masalah paru paru berair dan ingin mencuba kaedah pengambilan suplemen untuk membantu rawatan anda, dapatkan info lanjut dan konsultasi eksklusif daripada saya dengan segera.

penapis buah pinggang bocor

Mencegah lebih baik dari merawat

Pertanyaan/order : 

Anisah Abdullah
Bussines Leader & Shaklee Independent Distributor
SMS | CALL :  018 – 288 8797

WHATSAPP : www.wasap.my/60182888797
Email : sales@ladywankaydiary.com

Kenyataan di dalam halaman ini tidak dinilai oleh badan FDA (Food and Drug Administration).

—————————————

Ia tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuh, merawat atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Hits: 188

Cara Pulihkan Paru Paru Berair Dengan Selamat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WhatsApp chat