#pakarshaklee

#sidpro

Macam mana nak meet the requirement hashtag kat atas tu?

Honestly waktu mula mula makan Shaklee, takde ilmu pun.. Makan semata mata follow jadual pemakanan daripada seller. Makan pun tak tahu benefit. Ambik secara terpaksa katanya. So follow jelah ape yang dia bagitau. Silap tersalah makan lagi. Seller tu mak Shaklee ai tau sekarang..☺️☺️

Tapi selepas daftar ahli, terus mak Shaklee saya masukkan ke dalam group support. Kat situ la mula mendalami ilmu ilmu tentang produk Shaklee. Di situ juga kami menjadi rapat seperti satu keluarga walaupun tak pernah bersua muka. Saling berkongsi pendapat dan bertanya soalan kemusykilan.

Bukan tu je.. Alhamdulillah.. Terjoin group yang betul. Support dia memang power. Siap ada grup Facebook. Nak tahu pasal apa? Selongkar je file. Mesti jumpa apa yang dikehendaki. Kadang kadang, kita yang tak terikut kelas yang diorang bagi. Terlampau banyak. Nak sebut siapa yang selalu bagi kelas, tak tertulis kot. Ramai master yang selalu conduct online class. Kalau dengam Mama Ita, one to one je PM mintak pendapat.

Kadang kadang, bila ada masa lapang, join pulak kelas yang Shaklee anjurkan. Yang ni pun best. Talk atau kelas selalunya akan disampaikan oleh Nutritionist Shaklee. Rajin tak rajin je attend..

Tapi nak dapatkan ilmu tentang produk Shaklee, selok belok bisnes Shaklee dan tips dari orang yang dah berjaya, WAJIB la attend kelas.. Tak rugi pun.. Part paling best lagi, kelas Shaklee ni boleh bawak anak anak.. takde siapa yang nak marah.

pakar shaklee

Bagaimana Nak menjadi Pakar Shaklee?

Hits: 30

Baca Juga  Pengedar Shaklee Bukit Jelutong Shah Alam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares